ADDRESS

9024 Győr
Pátzay Pál utca 7.

Schmidt Zsófia – Dietetikus

schmidt_zsofiTáplálkozástudománnyal kapcsolatos tanulmányaim a PTE-ETK Dietetika szakán folytattam, ahol 2005.-ben szereztem dietetikus diplomát. Azóta is a szakmában dolgozom, mely a hivatásom mellett az egyik hobbim is.
Tagja vagyok a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamarának.
Klinikai dietetikusként sok területen (Gasztroenterológia, kardiológia, diabetológia, gyermekgyógyászat) nyílt lehetőségem dolgozni, betegosztályokon és járóbeteg szakrendeléseken egyaránt végeztem egyéni tanácsadást. Ételallergia, és ételintolerancia dietoterápiájában is gyakorlatot szereztem.
Sportolóként, a dietetika egyik legintenzívebben fejlődő szakterülete, a sporttáplálkozás is kiemelt hangsúlyt kapott az életemben. Szakmai tudásommal, és versenysportban szerzett tapasztalatommal hozzájárultam számos élsportoló megfelelő teljesítőképességéhez, sikeres sporteredményéhez, az esetleges sérülések utáni rehabilitáció diétás kezeléséhez.
Fontos számomra, hogy a munkám során azt csinálhatom, ami a legnagyobb örömet jelenti, dietetikusként részese lehetek mások gyógyulásának, sikerének.