ADDRESS

9024 Győr
Pátzay Pál utca 7.

GUNA biolifting, bioshaping

 

biolift1

MI A BIOLIFTING?

 

• a BIOLIFTING egy finom változásokat előidéző kollagén stimuláción alapuló orvos-esztétikai kezelés, amely
• nem okoz riasztó, mesterkélt hatású változásokat, nem változik meg az arckontúr, azonban természetes, fokozatos javulást eredményez, mivel a kollagén
• támogatja a bőr természetes regenerációs folyamatait, illetve
• a hatásmechanizmus nem a feltöltésen, hanem a sejtek revitalizációján, valamint a sejt közötti állomány megtisztításán alapul.

Hogyan juttatják be a bőrbe a BIOLIFTING készítményeket?

• A kezelés során a BIOLIFTING kezelésben gyakorlattal rendelkező szakembereink bőrgyógyászati mikrotűvel (4 vagy 13 mm)
• dermarollerrel,
• mesopennel, mesopisztollyal, illetve
• vagy egyéb tű nélküli kezelésekkel

Milyen esetekben használjuk a BIOLIFTING kezelést?

• a kezelés hatékonyan alkalmazható az arc, nyak, dekoltázs és kézfej bőrének fiatalítására, feszesítésére, illetve a ráncok csökkentésére.
• foltos, vagy diffúz hajhullás esetén hajas fejbőr regenerálására és táplálására.
• hegek esztétikai kezelésére.
• egyéb esztétikai kezelések hatékonyságának fokozására.

A BIOLIFTING eredményeként
• a ráncok kisimulnak
• a bőr működése optimalizálódik, egészségesebbé és üdévé válik

biolift2

A KOLLAGÉN

A Kollagén az esztétikában
Számos kutatás bizonyítja, hogy a kollagén serkenti a kötőszöveti fibroblasztok aktivitását és támogatja a bőr természetes regenerációs folyamatait. A gyengéd, feltöltőanyag mentes kezelés hatására a bőr működése optimalizálódik, egészségessé, üdévé válik, tónusa fokozódik, ráncai kisimulnak, és az arc visszanyeri eredeti, fiatalos vonásait.

A BIOLIFTING gyártója közel 30 év kutatási tapasztalattal az esztétikai kollagént a világ több, mint 40 országában értékesíti. Együttműködik nemzetközi kutatási csoportokkal, egyetemekkel, az évek során az egyik legnagyobb innovátorává vált a kollagénnel kapcsolatos bőrgyógyászati fejlesztéseknek. A kutatások orientációja: az emberi szervezet regenációs folyamatainak helyreállítása természetes anyagokkal, a mellékhatások minimalizálásával.

 

ANTI-AGING

Arcfiatalítás, ránctalanítás
A Biolifting orvos-esztétikai program által egyszerű és gyors a fiatalodás. A Biolifting kezeléseknek köszönhetően arcbőre évekkel korábbi állapotát nyerheti vissza. Bőre látványosan fiatalabb, kisimultabb, hamvasabb lesz anélkül, hogy mesterkélté, idegenné válna. A kezelés további előnye, hogy nem lokalizálódik egyetlen ráncra, hanem az arc egész területén indít el szöveti fiatalodást.

A kezelésnek biztonságos, mivel kollagén stimulációval a bőrünk egyik legfontosabb alkotóelemét támogatjuk, segítjük a szervezet regenerációs folyamatait és a méregtelenítési folyamatokat. Ezért a BIOLIFTING kezelés a legkíméletesebb módon segít bőre fiatalságának visszanyerésében.

A kezelés során bőrgyógyászati mikrotűvel (4 vagy 13 mm), dermaroller-rel, mesopen-nel, mesopisztollyal, vagy egyéb tű nélküli kezelésekkel dolgoznak Biolifting kezelésben gyakorlott orvosaink, kozmetikusaink.

A kezelést mindig kúraszerűen ajánljuk, bár bizonyos esetekben az eredmény már az első kezelés után látszik. A hosszan tartó látványos hatás érdekében állapottól és kívánt eredménytől függően 5-10 kezelésre van szükség.

Milyen rendszerességgel kell a kezeléseken részt venni?
Heti vagy kétheti gyakorisággal javasolt a Biolifting bőrfiatalító kezelés. Az első, több kezelésből álló kúra után csupán félévente – évente egy emlékeztető kúra ajánlott a Biolifting hatás megőrzésére.
Hajhullás kezelése
Azt, hogy kinek milyen a hajkoronája, rengeteg tényező befolyásolja! Elsősorban genetikai örökségünk a ludas, de természetesen nagy hatással van rá életmódunk, egészségi állapotunk és az, hogy mennyi energiát fordítunk hajunk ápolására! A hajhullás alapvetően egy természetes folyamat, egészen addig, míg az elhullott hajszálak helyére újak nőnek. Akkor beszélhetünk kóros hajhullásról, kopaszodásról, ha az új hajszálak növekedése elmarad.

A Biolifting hajhullás elleni, hajnövekedést serkentő kezelés a jól ismert eljárásokkal szemben egy sokkal kevésbé drasztikus vagy fájdalmas eljárás. Hatására a hajhullás megszűnik, a problémás területeken, ahol a haj jelentősen megritkult, a hajszálak újra növekedésnek indulnak!

A kezelés során bőrgyógyászati mikrotűvel (4 vagy 13 mm), dermaroller-rel, mesopen-nel, mesopisztollyal, vagy egyéb tű nélküli kezelésekkel (elektroporátor, iontoforézis, ultrahang) dolgoznak Biolifting kezelésben gyakorlott orvosaink, kozmetikusaink.

Heti vagy kétheti gyakorisággal javasolt a Biolifting hajhullás, hajritkulás elleni kezelés. Az első, több kezelésből álló kúra után csupán félévente – évente egy emlékeztető kúra ajánlott a Biolifting hatás megőrzésére.

 

 

PROFESSZIONÁLIS TERMÉKEK

MD TISSUE

md_tissue

 

Kollagén tartalmánál fogva hatékonyan támogatja, erősíti a kötőszöveti mátrix kollagén rostállományát, serkenti a fibroblasztok aktivitását.

 

MD-MATRIX

md_matrix

 

A MD MATRIX egy komplex dinamizált hatóanyagú készítmény, mely egyaránt alkalmazható az arcbőr rejuvenizálására, a ráncok kisimítására valamint a bőr rugalmasságának, fiatalságának megőrzésére.

 

További információ: www.guna.hu

 

Bejelentkezés